Popravilo toče - strokovno popravilo toče za vaš Porsche

POPRAVILO PO TOČI - vsako leto poleti klesti toča, ki za seboj pusti veliko škode na poljih, nepremičninah, prav tako pa tudi na avtomobilih. Vsekakor vam priporočamo, da ste na neurja s točo preventivno pripravljeni z različnimi pokrivali ali pa svoje vozilo parkirate pod nadstreški, ali pa ga zaščitite z uporabo brisač in odej, vendar toča lahko vseeno dobi vaše vozilo. 

Popravilo po toči je za vaš avto izredno pomembno, saj mu s hitrim popravilom poškodb ohranjate vrednost, v primeru hujšega neurja s točo večjih premerov in s tem hujših poškodb na vozilu pa boste poskrbeli tudi za svojo varnost v prometu. 

DIREKTNA PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA - popravilo po toči
Direktna prijava škode je mogoča za vse komitente zavarovalnic Triglav, Sava in Porsche zavarovanja, saj lahko pri nas opravijo cenitev škode, prav tako pa vam omogočamo hitro in kvalitetno popravilo vozil poškodovanih od toče. 

Za več informacij nas pokličite!

    •  PORSCHE LJUBLJANA: 01 58 25 370
 

Popravilo avta po toči in s tem servisni proces poteka hitro in enostavno. Za vas opravimo cenitev poškodb na vozilu, naši strokovnjaki pa vam bodo svetovali kakšnega popravila se lahko poslužite, prav tako pa vam bodo svetovali glede vseh procesov pri prijavi in uveljavitvi škode. Pri manjših poškodbah, kjer toča ni poškodovala laka, vam nudimo hladno popravilo toče, kjer s posebnim vakuumom izravnamo površino vašega vozila. Takšno popravilo je izredno hitro, za vas pa precej ugodnejše, saj vam ni potrebno plačevati še dodatnega lakiranja, prav tako pa je opravljeno zelo hitro. Prav tako smo tu za vas, ko je vaše vozilo hujše poškodovano od toče. Omogočamo vam hitro, kvalitetno in ugodno popravilo po toči.