Porsche Macan 2019

Porsche Macan, ki se predstavlja kot kompaktni SUV in žanje velike uspehe že od leta 2014, so temeljito pre­novili zlasti v dizajnu, udobju, povezljivosti in vozni dinamiki.  Porsche Macan 2019 tako v svojem segmentu ostaja Porschejeva športna vizitka. V Porschejevem oblikovalskem slogu se novi Macan predstavlja s tridimenzionalno izoblikovanim pasom zadnjih LED-luči. Odslej bo LED-tehnologija serijska tudi za sprednje žaromete. Najbolj izstopajoča novost v notranjosti so 10,9-palčni zaslon na dotik za novi Porsche Communication Management (PCM), novo razporejene in oblikovane prezračevalne šobe ter GT športni volan, kakršnega poznamo iz modela 911. Novi Porsche Macan omogoča dostop do novih digitalnih funkcij, kot sta inteligentno glasovno upravljanje in serijska online navi­ga­cija. Ponudbo komfortne opreme so med drugim dopolnili z asistenco za zastoje, ionizatorjem in ogrevanim vetrobranskim steklom.

Sestavite si svojega sanjskega Porsche Macana

Novi Macan z izboljšanim podvozjem znova upravičuje svoj edinstveni položaj šport­nega avtomobila v segmentu kompaktnih SUV-jev. Natančna nastavitev omogoča več nevtralnosti ob nespremenjeni vozni stabilnosti in izboljšanem udobju. Porshce Macan se predstavlja s kombinacijo pnevmatik, ki je neobičajna v segmentu SUV, namreč z različno širokimi pnevmatikami na sprednji in zadnji premi.

Porsche Macan cenik/cena

Novi Macan je na voljo v Porsche Centru Ljubljana. Osnovna cena za Porsche Macan je 68.865 EUR (vklj. z DDV in serijsko opremo).