Porsche Panamera

Porsche Panamera je spremenila vse. Predvsem voznike limuzin. Športni duh – poslovno in zasebno – je našel svojega avtomobilskega dvojnika. Pogum za doseganje zmogljivosti je našel nekaj, kar ga lahko uresniči.
Zdaj se spremembe nadaljujejo. V smeri naprej. Na cesti se zopet nekaj dogaja. Za športne voznike – in njihove športne sopotnike – so naši inženirji in oblikovalci ustvarili novo Panamero. S pogumom nove generacije.
Z idejo Panamere so naši inženirji dokazali svoj pogum. S katerim se vedno znova lotevajo stvari in jih izumijo na novo. S povezovanjem očitnih nasprotij: zmogljivosti in udobja, dinamike in učinkovitosti, poklica in družine. Pri tem pa ostajajo zvesti našim koreninam – na primer s kontaktno ključavnico na levi strani in merilnikom števila vrtljajev motorja na sredini – na kratko: z značilno gensko zasnovo vozil znamke Porsche. In rezultat? Edinstvenost. Na Porschejev način.
Z novim sistemom Porsche InnoDrive in drugimi inovativnimi asistenčnimi sistemi vožnja ni le varnejša, učinkovitejša in bolj sproščena – ampak tudi bolj navdušujoča. Tipično za Porsche.
In bolj dinamična kot kadar koli prej: zahvaljujoč sistemoma PDCC Sport (Porsche Dynamic Chassis Control Sport) in Porsche 4D Chassis Control ter 3-prekatnemu zračnemu vzmetenju in – prvič v modelu Panamera – krmiljenju zadnje preme.
In ker je Porsche vedno na poti v prihodnost, so novi modeli Panamera s sistemom Porsche Connect popoloma digitalno omreženi.

Modeli Porsche E Hybrid / Porsche Panamera E-Hybrid

Pri modelu Panamera so na voljo tudi hibridne različice. Porsche Panamera E-Hybrid z dosegom do 40 km izključno na elektriko je na voljo v Porsche Centru Ljubljana. Porsche E-Performance je vse, kar pričakujete od vozila znamke Porsche. In še več. Kurja polt. Pospeški. Adrenalin. Ker nismo zadovoljni le s povečanjem učinkovitosti, če lahko obenem do skrajnosti poženemo tudi zmogljivost in užitek v vožnji. Obstaja namreč dober razlog, zakaj vse naše izkušnje in uspehi iz športnega avtomobilizma odločilno vplivajo na razvoj vozil.

Rezultat našega dela je enaka mera zmogljivosti in uporabnosti. Hibridni pogon, ki odlično združuje motor z notranjim zgorevanjem in elektromotor. Za vsakodnevne vožnje. Za izjemno doživetje vožnje. Za prihodnost športnega avtomobila.