Porsche Service Youngtimer program

Porsche Service Youngtimer program

Želite ohraniti vrednost svojega vozila znamke Porsche, poskrbeti za njegovo nemoteno delovanje ter prihraniti pri servisnih storitvah?

Sedaj imate odlično priložnost s Porsche Service Youngtimer programom. Vožnja z avtomobilom je del naše vsakdanjosti. Pri tem je zelo pomembno, da se vozimo v varnem in zanesljivem avtomobilu. To je seveda povezano z rednim vzdrževanjem, ki je nujno potrebno, če želimo ohraniti varnost in vrednost vozila. Ekskluzivno smo v Sloveniji uvedli posebno kartico ugodnosti za vozila znamke Porsche, starejša od 7 let, s katero boste od sedaj naprej vedno privarčevali pri servisnih storitvah in ob nakupu originalnih nadomestnih delih Porsche (velja ob servisu vozila).

Pri znamki Porsche želimo nagrajevati Vaše zaupanje in zvestobo, zato Vam ponujamo kartico posebnih ugodnosti, ki velja ekskluzivno le za Vaše vozilo, v servisnem centru Porsche Center Ljubljana. Od sedaj naprej boste vedno deležni številnih dodatnih ugodnosti v sklopu Porsche Service Youngtimer programa:

  • 30% popusta pri vseh servisnih storitvah za vozila Porsche;
  • 25% popust pri nakupu originalnih nadomestnih delov Porsche (velja ob servisu vozila);
  • 10% popusta pri nakupu originalne dopolnilne opreme Porsche (velja tudi ob nakupu pri blagajni).

Pri servisnih storitvah bomo seveda uporabili originalne nadomestne dele Porsche, ohranili izvirno kakovost in tako poskrbeli za Vašo varnost.

Dodatne prednosti:

  • garantiramo 24-mesečno jamstvo za delo in vgrajene originalne nadomestne dele Porsche,
  • preprečili boste možne okvare svojega avtomobila (občutek, ko avto obstoji na cesti, ni prijeten),
  • ob vsakem obisku so vključene tovarniške akcije in tehnične izboljšave,
  • na pooblaščenem servisu so vgrajeni originalni nadomestni deli eden izmed pomembnih dejavnikov, ki zagotavljajo brezhibno delovanje avtomobila.

Kartica je vezana na vozilo Porsche in ni prenosljiva. Posebnost: ob prodaji Vašega vozila se veljavnost in ugodnosti prenesjo tudi na novega uporabnika vozila. Popusti veljajo pri servisnih storitvah in pri nakupu originalnih nadomestnih delih Porsche (velja pri servisu vozila). Izdajatelj kartice: Porsche Inter Auto d.o.o., Porsche Center Ljubljana, Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana.

Kontakt: Jure Pec, servisni svetovalec za vozila Porsche, tel.: 01 58 25 318; jure.pec@porsche.si
Izpolnite priloženo vlogo za izdajo kartice in prejeli jo boste v roku 7 dni. V imenu celotne servisne ekipe, se že danes veselimo Vašega obiska.