Zavore

Porsche Surface Coated Brake (PSCB)

Nove keramične prevleke (volframov karbid) poskrbijo, da koluti iz sive litine ostanejo bleščeči tudi, ko vaše vozilo dlje časa miruje, saj ta prevleka ne rjavi, ne potemni in občutno zmanjša količino zavornega prahu. Porsche Surface Coated Brake (PSCB) za stabilno zaviranje poskrbi tudi pri velikih obremenitvah.

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Naluknjani keramični zavorni koluti sistema Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) zagotavljajo optimalno zavorno moč tudi v najtežjih pogojih in s tem za krajšo zavorno pot – zaradi nizke stopnje slabljenja zavornega učinka. Keramični zavorni koluti so za pribl. polovico lažji od primerljivih zavornih kolutov iz sive litine in zato pozitivno vplivajo na vozno dinamiko.

 

Porsche 4D Chassis Control

Porsche 4D Chassis Control krmiljenju podvozja daje novo dimenzijo. Na osnovi vzdolžnih, prečnih in vertikalnih pospeškov analizira trenutno vozno situacijo. S pomočjo teh podatkov izračuna optimalno vozno situacijo in v realnem času sinhronizira vse sisteme podvozja: četrta dimenzija. Za optimirano skupno zmogljivost.